Financieel advies Hilversum - Almere

Veel kinderen hebben vroeger een spaarpot gekregen en vaak ook zakgeld, om zo te leren met geld om te gaan. Later ontdek je dat financiën toch nét iets complexer in elkaar zitten. Zeker wanneer je een bedrijf hebt binnen het MKB en plotseling niet alleen verantwoordelijk bent voor je eigen spaarvarken maar ook van alle werknemers, en niet te vergeten de fiscus die soms wispelturige beslissingen lijkt te nemen. Iedereen weet de basics van fiscale verantwoordelijkheid, maar de details zijn voor velen een raadsel. Voor financieel advies in Hilversum - Almere kun je terecht bij Marco de Jong & Machiel Middelburg. Zij vertellen je niet wat je moet doen met jouw zuurverdiende geld, maar wat de mogelijkheden zijn. Laat de regels maar over aan de Belastingdienst, jouw persoonlijke adviseur kijkt naar de manieren waarop inkomsten en uitgaven de organisatie én de ondernemer sterker zullen maken. Op basis van transparante tarieven weet je precies waar je aan toe bent, dat werkt toch een stuk prettiger!

Neem voor duidelijk financieel advies in Hilversum - Almere direct contact op met De Jong & Middelburg.

Geld als bouwsteen, niet als einddoel

Veel geld verdienen, dat staat voor slechts weinig ondernemers hoog op de lijst met prioriteiten. Want inkomsten genereren is een logisch gevolg van goed ondernemerschap, het is geen doel op zich. Geld wordt gebruikt om een bedrijf op te bouwen. Dit kan eigen kapitaal zijn maar dat hoeft niet. Vaak is een lening afsluiten bij een derde partij veel interessanter dan rood staan bij de bank. Daarbij kijk je niet alleen naar de situatie van vandaag, maar je maakt een prognose voor de toekomst. Bij financieel advies in Hilversum - Almere gaat het OAMKB administratiekantoor verder dan de geldstromen, we kijken ook naar:

Financieel advies in Hilversum - Almere

Marco de Jong & Machiel Middelburg zijn twee financieel professionals die elkaar aanvullen in kennis en expertise. Daarnaast maken ze onderdeel uit van het landelijke OAMKB netwerk fiscalisten, juristen en accountants. Zo is er een enorme ervaring om uit te putten wanneer dat nodig is. Toch blijft de persoonlijke aanpak intact. Niet alleen zal digitale communicatie door jouw vaste contactpersoon verwerkt en beantwoord worden, je kunt voor financieel advies in Hilversum - Almere terecht bij het plaatselijke kantoor. Of jouw contactpersoon komt even langs op de zaak, dat kan natuurlijk ook. Zo geniet je van de korte lijntjes die je gewend bent van een klein kantoor, met de reikwijdte van een landelijk netwerk aan financieel professionals. En wees gerust, aan uurtje-factuurtje doen we niet!

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden, de tarieven en hoe we maatwerk financieel advies bieden in Hilversum - Almere.