Fiscaal advies in Hilversum - Almere

De fiscale wetten en regels lijken bijna dagelijks te veranderen. Zelfs wanneer je als ondernemer de tijd neemt om de nieuwe wetgeving uit te pluizen zul je toch weer verrast worden door nieuwe regelingen, verplichtingen en percentages. Er zijn veel radertjes in het mechanisme die op de juiste wijze in elkaar moeten passen om de economie draaiende te houden. En wanneer je hierin niet goed meedraait kun je daar veel hinder van ondervinden. Gelukkig sta je er niet alleen voor, voor doortastend fiscaal advies in Hilversum - Almere kun je terecht bij administratiekantoor De Jong & Middelburg. Of je nu graag zelf het naadje van de kous weet, of liever alle fiscaliteiten wilt overdragen aan een organisatie die erin gespecialiseerd is, jouw lokale OAMKB locatie zorgt voor fiscaal advies op maat.

Maak kennis met Marco de Jong & Machiel Middelburg, de lokale fiscalisten van OAMKB. Plan direct een afspraak in.

Fiscaal advies in Hilversum - Almere

Ooit was de slogan van de belastingdienst “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. Die kreet horen we niet meer, we betwijfelen of ze geslaagd zijn in hun missie. Het zou te makkelijk zijn om de schuld volledig in de schoenen van de fiscus te schuiven, het fiscaal stelsel zit nu eenmaal complex in elkaar. Dat kan problemen opleveren wanneer je niet op de hoogte bent van de laatste regels. Toch kan het ook zeker voordelen opleveren, mits je gewapend bent met fiscaal advies in Hilversum - Almere van Marco de Jong & Machiel Middelburg. Samen kijken we naar maatwerk oplossingen voor iedere ondernemer binnen het MKB. Denk aan zaken als:

Online service, offline communicatie

De “O” in OAMKB staat voor “online”. Betekent dat alleen maar mailen of appen? Nee, zeker niet. Het landelijke netwerk aan administratiekantoren maakt gebruik van online tools waar deze voordeel bieden, in combinatie met een lokale dienstverlening bij jou in de buurt. Bij fiscaal advies in Hilversum - Almere is er veel online te regelen, toch houden we de deur open voor directe communicatie. Dit kan bij ons op het kantoor zijn, of we komen gewoon even langs op de zaak. Werken in de cloud heeft veel processen vereenvoudigd, versneld en beter gemaakt. Daar maken we dan ook veelvuldig gebruik van. Maar die persoonlijke aanpak blijft als fundamenteel principe aanwezig, zo kunnen we voor iedere klant maatwerk fiscale oplossingen bieden.

Neem voor fiscaal advies in Hilversum - Almere contact op met Marco de Jong & Machiel Middelburg, we leggen je graag alle mogelijkheden uit tijdens een persoonlijk gesprek.