De voordelen van OAMKB

professional
aan je zij

online
administraties

24/7
inzicht

vaste
maandprijs

Financieel advies in Hilversum - Almere

Financieel advies op maat

De meeste ondernemers willen zo min mogelijk tijd besteden aan de administratie. Het is een verplichting die alleen maar tijd kost en niets oplevert. Door de administratie op een moderne wijze in te richten, op maat gesneden voor het bedrijf, wordt het niet alleen veel eenvoudiger om aan alle fiscale verplichtingen te voldoen, het zal ook voordeel opleveren op het moment dat de aangiftes ingediend worden. Door samen te werken met financieel professionals die niet alleen oog hebben voor fiscaliteiten maar vooral ook voor jouw onderneming kom je verder. De kracht van deze samenwerking wordt onderstreept door OAMKB De Jong & Middelburg.

Groter, beter en nog steeds lokaal actief

OAMKB De Jong & Middelburg is verantwoordelijk voor de regio’s Flevoland, ‘t Gooi, Utrecht en omstreken. Door samen te werken binnen het landelijke OAMKB netwerk van fiscalisten, accountants en juristen is er een solide basis om de krachten te bundelen in een maatschap. Daarin blijft de lokale aanpak gehandhaafd, op basis van een uitgebreid administratiekantoor met een grotere reikwijdte en slagvaardigheid.

Automatiseren schept ruimte voor persoonlijk contact

Als OAMKB De Jong & Middelburg staan we voor een maximaal geautomatiseerde verwerking van administratieve en fiscale data, zo houden we meer tijd over voor persoonlijke aandacht. We communiceren in begrijpelijke taal, en luisteren vooral ook naar de wensen van onze klanten. Vertrouwen is belangrijk voor een goede relatie tussen ondernemer en financieel dienstverlener. Daarom maken we niet alleen afspraken; we zorgen er ook voor dat we ze nakomen! Ons administratiekantoor richt zich op bedrijven binnen het MKB in de meest brede zin, waarbij we ook veel diensten verrichten voor medisch professionals. Je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadvies, het inrichten en bijhouden van de administratie, ondersteuning bij financieringen en nog veel meer.

Duidelijkheid in financiële dienstverlening

Wij zijn gedreven financieel professionals die begrijpen welke behoeften ondernemers hebben. Vooruitkijken en voortbouwen aan een succesvol bedrijf op basis van volledige en inzichtelijke informatie. We werken als administratiekantoor graag samen met ondernemers die openstaan voor verbeteringen binnen de organisatie. Dan is het wel zo prettig dat je kunt overleggen met een adviseur die hetzelfde gevoel voor entrepreneurship deelt, jouw vaste contactpersoon die voor je klaar staat wanneer dat nodig is. En dan is het niet de bedoeling dat je voor iedere vraag en ieder belmoment weer een nieuwe factuur ontvangt. Daarom werken we met vaste tarieven zodat je precies weet waar je aan toe bent. En als er later behoefte is aan extra dienstverlening zullen we daar weer heel duidelijk een prijs voor afspreken, zo kom je nooit voor een onaangename verrassing te staan.

Online en offline bereikbaar

Als online adviseurs zijn we actief vanuit ons kantoor in Hilversum. Hoewel veel communicatie online afgehandeld kan worden, is het uiteraard ook mogelijk om in persoon af te spreken. Daarbij kunnen we op ons kantoor een afspraak inplannen, we komen ook graag bij onze klanten langs. Want hoe goedkoop, snel en veelzijdig digitale middelen ook mogen zijn, persoonlijk contact blijft zeer waardevol om effectief te ondernemen.

Uitproberen...

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij jou kunnen helpen? Wij bieden nu de mogelijkheid om het geheel gratis en vrijblijvend uit te proberen. Meld je daarom nu aan via het formulier en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Je bespaart dan per direct kostbare tijd en je krijgt inzicht in de volledige financiële status van je bedrijf. Daarnaast helpen wij je wegwijs te maken met de software die wij gebruiken. Uiteraard doen wij de verplichte aangiftes. En wij assisteren je bij het opstellen van de financiële doelstellingen en de keuzes die daarbij horen. Probeer het daarom vandaag nog uit door je aan te melden via ons formulier. Meer dan 2.000 tevreden MKB-ondernemers hebben deze keuze al gemaakt. Bekijk hier ons magazine.

Aan de slag...


Tweedehands auto van de zaak

Veel ondernemers die een auto van de zaak aanschaffen, kiezen voor de zekerheid van een...

Lees meer
Hoe creëer je marktwaarde?

Bij een bedrijfsstrategie is het van belang om zowel een korte termijn als een lange termijn stra...

Lees meer
Fiets van de Zaak

Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10%...

Lees meer
Tweedehands auto van de zaak

Veel ondernemers die een auto van de zaak aanschaffen, kiezen voor de zekerheid van een...

Lees meer
Hoe creëer je marktwaarde?

Bij een bedrijfsstrategie is het van belang om zowel een korte termijn als een lange termijn stra...

Lees meer
Fiets van de Zaak

Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10%...

Lees meer